Om oss

Lång branscherfarenhet

RTG har funnits sedan 1977. Robert startade företaget som enskild firma men från 2011 ombildades företaget till bolag. Idag ägs och drivs företaget av Robert och Susanne Johansson tillsamman med sönerna Andreas Johansson och Tobias Johansson. RTG Ed AB har dagsläget 20  anställda medarbetare och även en del underentreprenörer som hjälper oss.

RTG i Ed har stor erfarenhet av kabelförläggning inom el- tele- och fiberbranchen och även inom övriga marktjänster.

På RTG Ed AB är kunderna vår första prioritet och vi gör alltid vårt yttersta för att de ska bli helt nöjda. Vi är alltid redo att ta oss an alla sorters projekt, oavsett komplexitet, och vi garanterar alltid ett utförande av högsta kvalitet.

Letar du efter en pålitlig entreprenad med omfattande erfarenhet till ditt nästa projekt? På RTG Ed AB är vi stolta över vårt arbete och förser våra kunder med personlig service baserad på deras specifika behov. Om du är på jakt efter skickliga proffs är det bara att höra av dig för en första konsultation. Kontakta oss redan idag för att få veta mer om vad vi kan göra för dig.

Kvalitet och Miljö

På RTG Ed AB är kunderna vår första prioritet och vi gör alltid vårt yttersta för att de ska bli helt nöjda. Vi är alltid redo att ta oss an alla sorters projekt, oavsett komplexitet, och vi garanterar alltid ett utförande av högsta kvalitet. För att kunna uppnå detta har vi upprättat en Kvalitetspolicy. Vår kvalitetspolicy är ett levande objekt som uppdateras löpande.

Hämta Kvalitespolicy här

Att ha med sig ett miljötänk i allt vi gör är viktigt för oss på RTG. Det är viktigt att bidra till miljön på alla sätt vi kan. Vi har därför upprättat en Miljöpolicy som uppdateras kontinuerligt.

Hämta Miljöpolicy här

Personal

Utan vår personal vore vi ingenting, det är viktigt att säga. Vi har en mycket kompetent personalstyrka som alla har sina specialiteter.  Vi värnar om vår personal och att trivas på jobbet och ha kul är viktigt! Alla är lika mycket värda. Hos oss har vi högt i tak och en mycket bra stämning mellan medarbetarna.

Utmärkelser

Snabbanslutning